Arrenca la novena edició de l'Expocasió a Fornells

L'organització de la fira preveu la participació de set expositors, vint marques i uns 250 vehicles a la venda

11.05.2017 | 10:19
L´Expocasió que comença avui, amb una imatge de l´any passat.

Aquesta novena edició d'Expocasió Girona 2017 comença amb tot l'èxit de les seves edicions anteriors. Durant els quatre dies de la fira es congregaran a l'avinguda de Vilablareix de Fornells de la Selva 7 expositors, 20 marques i uns 250 vehicles en exposició. Les previsions d'assistència són d'unes 3.000 persones i una previsió de vendes estimades en 120 vehicles. Com a novetat, enguany hi haurà un espai food truck dins el recinte.

Les vendes de vehicles d'ocasió a Espanya han pujat fins al 30,7% durant el primer trimestre de 2017, mostra la consolidació del mercat del VO com a primera opció de compra per una bona part dels conductors espanyols. Segons dades de l'Institut d'Estudis D'Automoció (IEA) les transferències de cotxes usats durant el primer trimestre de 2017 a territori espanyol es van incrementar un 30,7%, arribant a les 551.108 unitats venudes.

A Catalunya, l'increment va ser del 31,2% gràcies a la bona tendència a la puja dels cotxes seminous, un factor decisiu en aquest augment de les transferències. Fins al mes de març, les vendes de seminous van créixer un 66,9%, representant un total del 22% del mercat. Per altra banda, els vehicles amb més de deu anys d'antiguitat segueixen concentrant les vendes, augmentant un 28,5%.

Les vendes de concessionaris i compravendes van créixer més d'un 52% respecte l'any anterior La balança s'inclina cada vegada més cap al sector professional. Durant aquest 2017, les vendes de concessionaris i compravendes van créixer més d'un 52%.

Expocasió Girona 2017 vol satisfer la demanda de vehicles seminous de qualitat, presentant una àmplia oferta de vehicles de tots els segments per atraure tots els públics interessats a adquirir vehicles d'ocasió a un preu molt competitiu. L'equip de l'Ajuntament de Fornells, amb el seu alcalde Narcís Boschdemont i Esparraguera al capdavant, especialment sensibilitzat amb la situació del sector de l'automoció, ha prestat el seu total suport i col·laboració a la celebració de l'esdeveniment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

És l'hora d'apujar els salaris

Tot i que hi ha més gent i més hores treballades, la remuneració mitjana per empleat creix només...

L´estructura del passiu de les pimes catalanes millora durant el període 2000 fins al 2015

La «tendència general» de millora es dona al sector primari, la indústria, la...

Abertis invertirà 366 milions d´euros a l´Argentina a canvi d´una nova concessió

Abertis invertirà 366 milions d´euros a l´Argentina a canvi d´una nova concessió

Ausol (Autopistas del Sol), societat del grup Abertis a Argentina, ha acordat amb el govern...

Atlàntia veu difícil que es pugui fer una contraopa per Abertis

El president de la concessionària italiana Atlàntia, Fabio Cerchiai, va declarar ahir que «no...

Enllaços recomanats: Premis cinema