L'empresa Carrefour contractarà més de 6.700 persones a l'Estat per reforçar les puntes de treball que es produeixen en el període estiuenc.

Un 90% dels contractats s'integraran a les plantilles dels hipermercats i la resta en supermercats i altres filials de la companyia com agències de viatges, gasolineres o serveis financers.

Els nous col·laboradors s'incorporaran en tots els sectors directament relacionats amb l'atenció al client: línia de caixes, reposició, punts de venda de productes frescos (carnisseria, xarcuteria, fruiteria, fleca i peixateria) i en venda assistida de seccions com tecnologia o electrodomèstics, entre d'altres.

Els candidats seleccionats han de posseir una clara orientació comercial i d'atenció al client i capacitat per treballar en equip. El perfil de les persones contractades és molt variat, encara que predominen els joves demandants de primera ocupació i estudiants. Els interessats poden enviar els seus currículums indicant les ciutats i centres del seu interès.