Òptica Universitària inverteix 400.000 euros a Girona

La nova botiga al centre de Girona dobla l'espai de l'anterior i ofereix 1.300 montures en exposició

30.05.2017 | 16:23
S´ha instal·lat en un nou emplaçament més cèntric al carrer Bisbe Lorenzana

Òptica Universitària, empresa especialitzada en la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, ha inaugurat un nou centre a Girona, ubicat en el número 37 del carrer Bisbe Lorenzana. La companyia, present a Girona des de 2009, ha traslladat el seu anterior centre a la nova localització amb l´objectiu d´oferir més espai, més marques i millors serveis als seus clients.

El nou establiment, que ha comptat amb una inversió aproximada de 400.000€, ocupa una superfície de 270m2, gairebé el doble que l´anterior, on s´oferirà una exposició de més de 1.300 muntures de les firmes més reconegudes del sector. El centre mantindrà als 9 treballadors en plantilla de l´antic establiment i oferirà també serveis d´audiologia.

Segons Hector Ibar, Director Comercial d´Òptica Universitària: "La nova ubicació del centre respon a la necessitat d´oferir una millor localització i adaptar-nos al volum creixent de clientes a Girona per oferir una major comoditat en l´atenció i serveis que proporcionem".

La clara aposta per l´atenció al client queda reflectida en el disseny del centre, que de la mateixa manera que la resta de centres d´Òptica Universitària, destaca per ser un espai funcional i sense delimitacions, amb el color blanc com a protagonista.

25 anys en constant creixement

Durant l´últim any, 2016, Òptica Universitària va inaugurar nou centres: cinc d´ells d´òptica i audiologia (Badalona, Igualada, Palma de Mallorca, Rubí i Vic); dos d´òptica (Elx i La Roca del Vallès) i dos centres d´audiologia (Terrassa i Sants, a Barcelona).

"En els propers anys, preveiem continuar amb la nostra política d´expansió, explorant nous mercats a nivell nacional i reforçant aquells on ja estem presents", explica Ibar.

Òptica Universitària compta ja amb 61 centres propis a Catalunya, la Comunitat Valenciana, Aragó, Balears i Murcia, a més del canal de venda online; més de 750 persones en plantilla; i més d´un milió de clients.

La fórmula del seu èxit, que celebra aquest 2017 el seu 25 aniversari, resideix en oferir al client un servei personalitzat, els més alts serveis òptics i les últimes col·leccions i tendències en moda, als preus més baixos del mercat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

El PIB de la Unió Europea manté un creixement del 0,6% entre abril i juny

El PIB de l'eurozona i de la Unió Europea (UE) va mantenir el seu creixement sense grans...

El port de Barcelona tanca el juliol amb nou rècord de mercaderies

L'equipament assoleix la xifra de 5,6 milions de tones mobilitzades, un 23% més que en el mateix...

La CE estudia ajuts del Govern alemany a Air Berlin i Ryanair se´n queixa

La Comissió Europea (CE) va dir ahir que estudia les ajudes d'Estat rebudes per la...

Enllaços recomanats: Premis cinema