Òptica Universitària inverteix 400.000 euros a Girona

La nova botiga al centre de Girona dobla l'espai de l'anterior i ofereix 1.300 montures en exposició

30.05.2017 | 16:23
S´ha instal·lat en un nou emplaçament més cèntric al carrer Bisbe Lorenzana

Òptica Universitària, empresa especialitzada en la distribució i comercialització de productes i serveis de visió i audició, ha inaugurat un nou centre a Girona, ubicat en el número 37 del carrer Bisbe Lorenzana. La companyia, present a Girona des de 2009, ha traslladat el seu anterior centre a la nova localització amb l´objectiu d´oferir més espai, més marques i millors serveis als seus clients.

El nou establiment, que ha comptat amb una inversió aproximada de 400.000€, ocupa una superfície de 270m2, gairebé el doble que l´anterior, on s´oferirà una exposició de més de 1.300 muntures de les firmes més reconegudes del sector. El centre mantindrà als 9 treballadors en plantilla de l´antic establiment i oferirà també serveis d´audiologia.

Segons Hector Ibar, Director Comercial d´Òptica Universitària: "La nova ubicació del centre respon a la necessitat d´oferir una millor localització i adaptar-nos al volum creixent de clientes a Girona per oferir una major comoditat en l´atenció i serveis que proporcionem".

La clara aposta per l´atenció al client queda reflectida en el disseny del centre, que de la mateixa manera que la resta de centres d´Òptica Universitària, destaca per ser un espai funcional i sense delimitacions, amb el color blanc com a protagonista.

25 anys en constant creixement

Durant l´últim any, 2016, Òptica Universitària va inaugurar nou centres: cinc d´ells d´òptica i audiologia (Badalona, Igualada, Palma de Mallorca, Rubí i Vic); dos d´òptica (Elx i La Roca del Vallès) i dos centres d´audiologia (Terrassa i Sants, a Barcelona).

"En els propers anys, preveiem continuar amb la nostra política d´expansió, explorant nous mercats a nivell nacional i reforçant aquells on ja estem presents", explica Ibar.

Òptica Universitària compta ja amb 61 centres propis a Catalunya, la Comunitat Valenciana, Aragó, Balears i Murcia, a més del canal de venda online; més de 750 persones en plantilla; i més d´un milió de clients.

La fórmula del seu èxit, que celebra aquest 2017 el seu 25 aniversari, resideix en oferir al client un servei personalitzat, els més alts serveis òptics i les últimes col·leccions i tendències en moda, als preus més baixos del mercat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema