L'empresa de serveis lingüístics i consultoria de comunicació intercultural Tick Translations ha rebut un reconeixement per les seves pràctiques de responsabilitat social, en un acte que es va dur a terme ahir a la Llotja de Mar de Barcelona, amb la presència del conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget. Tick ha estat seleccionada per participar en el programa RSE. Pime de la Generalitat on després d'una autoavaluació i una anàlisi de la sostenibilitat, cada empresa reflexiona sobre l'impacte social de la seva activitat principal i busca solucions que poden tenir un efecte positiu en les persones, el medi ambient i la comunitat.

El resultat és un pla d'acció que inclou aquests objectius i que compta amb el suport dels responsables del programa. En el programa, promogut per Respon.cat, el consell de cambres de Comerç i el Departament d'Empresa i Coneixement, hi han participat 15 empreses catalanes, entre les quals hi ha la gironina Tick.

El Programa RSE.Pime te com a repte aportar solucions per a la gestió dels compromisos socials, laborals, ambientals i econòmics. Tick treballarà per mantenir i enfortir la confiança dels seus clients, treballadors, comunitat i altres grups d'interès del seu entorn. "Els grans reptes de l'economia catalana són la innovació i la internacionalització, dues peces claus en l'expansió de Tick, que conjuntament amb la responsabilitat social afavoriran un model de competitivitat més col·laboradora i sostenible, adaptada a les necessitats de la societat i l'economia", destaquen els responsables de l'empresa.

Per mitjà del pla d'acció en responsabilitat social que ha desenvolupat, Tick treballarà per mantenir i enfortir la confiança dels seus clients, treballadors interns, comunitat de més de 2.000 professionals externs i altres grups d'interès. Sílvia Sabrià, CEO de Tick, reconeix que sempre ha tingut molt clar que "el gran actiu d'una empresa són les persones que hi treballen. Per això el nostre eslògan és: El nostre equip marca la diferència".

També hi afegeix que "els grans reptes de l'economia catalana són la innovació i la internacionalització, dues peces claus en l'expansió de Tick, que conjuntament amb la responsabilitat social afavoriran un model de competitivitat més col·laboradora i sostenible, adaptada a les necessitats de la societat i l'economia".

Participació al Bizbarcelona

Demà 31 de maig, Tick participa al Bizbarcelona a una activitat de Networking sobre el repte de la innovació responsable, en l'espai d'economia social.

Tick dóna feina anualment a més de 600 traductors, ha crescut de manera continuada des que es va crear l'any 2011. L'empresa ofereix serveis de traducció, interpretació, transcreació, localització i assessorament lingüístic i consultoria de comunicació intercultural. Tick un servei integral en tots els idiomes i temàtiques, fins i tot les més especialitzades, i son experts en traduccions tècniques i Jurades. També ha creat un nou espai, anomenat TickSpace, per ajudar les empreses a internacionalitzar-se.

La seu central és a Girona i té catorze punts de representació comercial a diferents països i una xarxa mundial de traductors, intèrprets i correctors professionals.

Aquesta empresa ha rebut diversos premis, entre els quals destaca el Premi BBVA com empresa amb valor social i premi com empresa íntegra. Amb l'ànim de tornar a la societat una part del que aquesta li aporta, Tick col·labora amb la Fundació Catalana Síndrome de Down i està present en el patronat de la Fundació per la Creativació.