La companyia es llança així a la conquesta de l'estiu reemplaçant el seu icònic logotip en envasos de la família Coca-Cola per els noms de diferents destinacions de vacances, entre els quals s'inclouran 15 de l'estat.

Eivissa, Palma de Mallorca, Menorca, Gran Canària, La Palma, Lanzarote, Tenerife, Màlaga, Marbella, València, Alacant, Barcelona, Cadaqués, Tarragona i Sevilla són les ciutats que des del passat mes de maig vesteixen els envasos de les diferents varietats de Coca-Cola a alguns països d'Europa.

A més de les ciutats espanyoles, també s'inclouen en aquesta iniciativa els noms d'altres destinacions turístiques per excel·lència com són Cancún, Bahames, Bali o les Maldives.

Alguns d'aquests destins, que podran trobar-se a Espanya, Portugal, Gran Bretanya, Irlanda, França, Bèlgica, Països Baixos, Alemanya, Dinamarca, Noruega, Islàndia, Suècia, Finlàndia, han estat elegits prenent com a base un estudi realitzat per la companyia en el qual s'inclouen les destinacions turístiques preferides pels europeus.