El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, va animar a les empreses a internacionalitzar-se i a «conèixer les diferències entre països per anar a negociar-hi». El titular del Departament va fer aquestes declaracions durant l'acte institucional de la sisena edició de l'Escola d'Estiu Jordi Comas de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG), que es va celebrar al Museu del Suro de Palafrugell.

Enguany, el curs es va centrar en les negociacions interculturals. Sota el títol Descobreix com ser un líder global, la jornada va reunir experts de diversos països i va comptar amb la presència de l'ambaixador de l'Índia, D. B. Venkatesh Varma. L'objectiu de la trobada és oferir als empresaris eines per exportar amb èxit i superar les barreres interculturals.

Durant l'acte, el president de la patronal gironina, Ernest Plana, va destacar el recorregut de la federació i va insistir en la importància de continuar exercint de lobby. «La FOEG sempre ha fet costat als empresaris i volem continuar aquest camí durant molts anys més», va dir. L'acte també va servir per fer un reconeixement a les empreses Garcia de Pou, Coffer Center i Nexus Geographics per la seva trajectòria.