Les rebaixes s'avancen de nou al calendari oficial

Les gran marques esperaran al 2 de juliol, la data marcada pel Govern

21.06.2017 | 07:04
Les botigues de Girona ja han avançat la promoció de les ofertes d´estiu.

A Catalunya les rebaixes començaran el 2 de juliol i acabaran el 31 d'agost. A altres comunitats com Madrid, però, les rebaixes començaran el 21 de juny, i s'allargaran fins al 21 de setembre, mentre que a la Comunitat Valenciana les rebaixes s'iniciaran el 29 de juny, i duraran fins al 5 de setembre.

Tanmateix, a Girona ja han començat a veure's el cartell de «rebaixes» en petits comerços, mentre que la majoria de les grans marques esperaran a la data oficial marcada per la Generalitat.

L'avanç de les rebaixes per part d'algunes botigues ha sigut possible perquè alguns articles de la llei catalana de comerç continuen suspesos per un recurs del Govern davant el Tribunal Constitucional. Això fa que la norma vigent sigui l'espanyola, que dona llibertat a les botigues per elegir quan fan rebaixes.

Entre les marques que han anunciat que avançaran les seves ofertes d'estiu es troben les del grup Cortefiel, H&M i la seva segona marca & Other Stories, així com Mango, Springfield. Malgrat que en algun cas no es parla clarament de rebaixes, s'han avançat els descomptes, i es pot trobar molts productes a un preu més baix.

Per altra banda, Women's Secret posposarà l'arribada dels descomptes fins a l'1 de juliol tan sols a quatre comunitats autònomes, entre les quals es troba Catalunya, i Inditex farà el mateix a tot l'Estat.

Un estudi de la companyia Adecco ha assenyalat que a les comarques gironines les rebaixes crearan 2.500 treballadors durant aquest estiu.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Europa investiga el sector automobilístic alemany

Les inspeccions són un «pas preliminar» en investigacions sobre sospites de pràctiques contra la...

Els mercats, pendents del programa d´estímuls del BCE

Els mercats, pendents del programa d´estímuls del BCE

Un dels problemes als que s'enfronta el Banc Europeu és que podria quedar-se sense bons per comprar

Girona acabarà l´any amb un augment del 15% d´obra visada respecte a les previsions

Girona acabarà l´any amb un augment del 15% d´obra visada respecte a les previsions

El president del Col·legi d'Arquitectes de Girona, Narcís Reverendo, alerta que això «no vol dir...

Enllaços recomanats: Premis cinema