Obertes les inscripcions per participar a la 8a Mostra d'Emprenedors de Girona

23.06.2017 | 21:16
Els guanyadors de l´edició de l´any passat.

Els emprenedors de les comarques gironines ja poden presentar la seva candidatura a la vuitena Mostra d'Emprenedors de Girona, organitzada per l'Assessoria Codina i el seu servei d'estratègia digital,  ElGiroscopi. Aquesta iniciativa se celebrarà el proper mes d'octubre plenament consolidada com a plataforma de suport i difusió de projectes de nova creació.

L'organització de la Mostra repartirà un total de 3.000 euros en premis i es guardonaran tots els projectes seleccionats. Totes les persones que hi estiguin interessades es poden inscriure a la pàgina web http://www.emprenedorsgirona.cat. En el decurs de les set edicions s'han exposat a la Mostra una trentena de projectes emprenedors. L'objectiu és donar a conèixer al teixit empresarial gironí alguns dels millors projectes emprenedors que es desenvolupen a les comarques gironines.

La proposta s'adreça a tothom que tingui un projecte innovador i el vulgui donar a conèixer, amb l'únic requisit que el projecte que s'estigui impulsant sigui de nova creació (menys de tres anys) i tingui alguna vinculació amb el territori gironí. L'any passat el guanyador va ser MJN Neuroserveis.


Més d'un centenar d'empresaris

Entre les candidatures rebudes, se seleccionaran les més atractives i innovadores perquè es presentin a la vuitena Mostra d'Emprenedors de Girona davant d'un públic format per més d'un centenar d'empresaris gironins.

A la mostra s'han donat a conèixer en edicions anteriors projectes molt interessants i que han tingut recorregut, com per exemple Llagurt, Wikiloc, iloftyou, Codiwise, Glodos, MusicGates i Uniq Healthy Lifestyle.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Economia

Draghi veu necessari mantenir els estímuls dins la UE

Draghi veu necessari mantenir els estímuls dins la UE

El president del Banc Central Europeu avisa que persisteixen «incerteses» sobre el futur de la...

El 80 % de les empreses familiars són optimistes amb l´economia

Les empreses familiars espanyoles afronten el futur amb optimisme. Així es desprèn...

L´ascens dels robots assessors financers

?Les aplicacions informàtiques dissenyades per invertir als mercats financers competeixen amb èxit...

Enllaços recomanats: Premis cinema