CaixaBank va inaugurar ahir l'oficina de nou model Store Sant Feliu de Guíxols. L'acte, que va estar presidit per l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, va comptar amb l'assistència president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Joan Puig. A la inauguració, que va tenir lloc ahir, hi van assistir prop d'un centenar de clients.

Durant l'acte, l'alcalde, Carles Motas, va agrair a CaixaBank que hagi triat Sant Feliu de Guíxols per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 107 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Sant Feliu de Guíxols, situada a la Plaça Sant Joan, 23-25, va obrir portes el passat 6 de juliol. Store Sant Feliu de Guíxols disposa d'una una superfície aproximada de 700 metres quadrats, amb 10 empleats i gestiona prop de 7.200 clients.