Amics i empleats de l'expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, l'han trobat sobre les vuit del matí mort amb un tret al pit a una finca de caça de la província de Còrdova. Segons fonts policials, el banquer Miguel Blesa hauria sortit a moure el cotxe després d'esmorzar amb els seus companys a la finca 'Puerto del Toro', lloc on anava a caçar amb freqüència. Segons apunten a EFE fonts de la investigació, es tractaria d'un suïcidi. Els amics que l'acompanyaven aban de sortir de cacera

han sentit un tret. Els qui l´acompanyaven eren el gestor de la finca i amic de Blesa, Rafael Alcaide, un treballador i el guarda. A la finca s'han desplaçat agents de la Guàrdia Civil i facultatius mèdics que només han pogut confirmar la mort.

Malgrat que les primeres hipòtesis apunten a un suïcidi, no es descarta que es tracti d'un accident, han afegit les mateixes fonts que han assenyalat que Blesa freqüentava aquesta finca cordovesa per caçar.

Blesa, que anava a complir 70 anys el pròxim 8 d'agost, va ser condemnat per l'Audiència Nacional a sis anys de presó per l'ús de targetes black de Caja Madrid.

Miguel Blesa havia estat condemnat per l'Audiència Nacional, juntament amb Rodrigo Rato a sis anys de presó, en considerar-los autors d'un delicte d'apropiació indeguda continuada en el cas de les targetes «black» de l'extinta entitat.