Banc Sabadell manté la bona dinàmica que ja va palesar en el primer trimestre. La xarxa de Girona ha tancat, a juny de 2017, amb un volum de negoci de 5.777 milions d'euros, un 3% més que en el mateix període de l'any anterior. Es tracta del percentatge de creixement més alt de les quatre províncies catalanes. Aquest augment es produeix tot i el llarg temps de baixos tipus d'interès i forta competència existents. La clau d'aquest comportament rau en l'increment en el finançament al consum, la concessió de préstecs hipotecaris i el major nombre d'empreses captades com a clientes.

En els sis primers mesos de l'any, Banc Sabadell ha concedit als gironins 25,6 milions d'euros en préstecs al consum, cosa que suposa un 26% més que fa un any. En finançament per a la compra d'un llar, l'entitat ha prestat 74,5 milions d'euros, la qual cosa representa un 16% més que en relació amb el mateix període de l'any anterior. Del conjunt d'operacions hipotecàries signades un 83% dels gironins han optat perquè se'ls apliquessin un tipus fix.

El banc ha estat molt actiu amb el segment de les empreses. Durant els primers sis mesos de l'any, ha captat 2.095 pimes, un 47% més de les que es van captar entre gener i juny de 2016. En aquest període, les companyies gironines han rebut del banc més de 264 milions d'euros en crèdits. A més l'entitat manté el seu lideratge en el rànquing Net Promoter Score (NPS) en pimes i grans empreses, un indicador que assenyala quines són les millors entitats en ser recomanades pels seus mateixos clients. Tot plegat confirma Banc Sabadell com l'entitat referent per al teixit productiu i industrial gironí.

Quant a recursos de clients, el banc ha registrat un augment del 8%. Els gironins continuen confiant en els fons d'inversió com a productes per rendibilitzar els seus estalvis. El patrimoni dels clients de Girona en fons ha crescut un 26%. Durant els primers sis mesos de l'any, Banc Sabadell ha assolit 9.117 nous clients.