PIMEC ha presentat el programa RelleuPime als responsables de promoció econòmica a la seu del Centre - Eix de Negoci del Consell Comarcal de La Selva. RelleuPime és un programa de PIMEC que s'emmarca dins la fase de canvi de l'empresa, quan és necessari un pla de continuïtat per al negoci. El programa està pensat per a aquells empresaris i empresàries que tenen la necessitat de donar el testimoni de l'empresa. És una fase d'alt risc i una oportunitat per organitzar un relleu de la manera més òptima amb les persones més adequades i amb el temps necessari.

L'objectiu és donar continuïtat a l'empresa i que aquesta, en cap cas s'hagi de liquidar i tancar en el futur per falta de continuïtat. El programa RelleuPime consisteix en una diagnosi de la situació de l'empresa. A partir d'aquest anàlisi i segons les conclusions que se'n derivin, es proposaran a l'empresa les accions més convenients a implementar per aconseguir amb èxit el seu objectiu.

Aquesta és la primera acció entre PIMEC Girona i el Consell Comarcal de la Selva, fruit del conveni de col·laboració que han signat ambdues entitats. Properament es farà una presentació adreçada a les empreses.