La concessionària italiana Atlantia va donar llum verda a l'ampliació de capital de fins a 3.794 milions d'euros amb la qual té intenció de finançar part de l'oferta pública d'adquisició (opa) en efectiu i accions que va presentar al maig sobre Abertis.

La companyia italiana va celebrar una reunió extraordinària en la qual ha aprovat aquest augment de capital amb l'emissió d'un màxim de 160 milions d'accions de categoria especial que tindran un preu d'emissió unitari de 23,67 euros. Aquestes accions especials no es podran vendre fins al 15 de febrer de 2019, dia en el qual seran convertides automàticament en accions ordinàries. A més, l'augment del capital social comportarà un increment del nombre de membres del Consell d'Administració de 15 a 18.

Atlantia pretén tancar l'operació en l'últim trimestre de l'any i de moment no estudia realitzar modificacions, segons el conseller delegat d'Atlantia, Giovanni Castellucci, , perquè l'oferta actual és «equilibrada i idònia, capaç d'atreure inversors a llarg termini».