CaixaBank ha concedit crèdits per valor de 96 milions d'euros a les empreses de les comarques gironines durant el primer semestre del 2017. Aquesta xifra representa un increment d'un 18% respecte al mateix període de l'exercici anterior. Aquests préstecs, adreçats a petites, mitjanes i grans empreses de la demarcació de Girona, s'han destinat principalment a inversions per al creixement dels seus negocis.

A més d'aquests préstecs, CaixaBank ofereix a les empreses diverses línies de finançament especialitzat, com factoring, confirming o renting, per garantir les necessitats de circulant com les inversions a llarg termini.

De gener a juny d'aquest 2017 s'han formalitzat noves operacions de finançament del circulant a les empreses gironines per valor de 274 milions, xifra un 7% superior a les operacions tancades al mateix període del 2016.

Aquestes xifres confirmen, segons el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, que les empreses continuen sent un dels motors destacats del creixement econòmic. Masana assegura que l'activitat exportadora i la internacionalització de les empreses de la zona està sent decisiva en la recuperació de l'economia de les comarques gironines.

CaixaBank posa disposició de les empreses gironines tres centres especialitzats per donar resposta, exclusivament, a empreses,en els centres, ubicats a Girona, Figueres i Cassà de la Selva.