L'empresa gironina Inveslar, The Urban Investors, ha tancat una ronda de 330.000 euros per així poder finançar els seus plans de creixement a curt termini, que passen per augmentar el nombre de projectes i usuaris, millorar el desenvolupament de la plataforma i potenciar l'atenció al client. La plataforma de crowdfunding immobiliari líder a Barcelona ja ha finançat fins ara la compra de nou actius immobiliaris i el seu desè projecte es troba actualment en procés de finançament. Tres de les propietats ja han estat venudes, i la companyia ha tornat en total més de 300.000 euros als usuaris que han participat en els diferents projectes que ha portat a terme, amb rendibilitats per sobre del 10%.

En aquesta ronda de finançament han participat tant inversors de projectes d'empreses com alguns socis anteriors. Destaca el Club d'Inversors de EconomistesBAN, la xarxa de business angels del Col·legi d'Economistes de Catalunya, així com també l'agència de publicitat SCPF i l'acceleradora de Start-Ups Connector. Addicionalment, a la ronda de finançament Inveslar ha signat un acord de Media for Equity amb el Grup Godó per un valor de 150.000 euros.

L'empresa gironina és una plataforma d'inversió immobiliària en línia basada en el crowdfunding. Gràcies a la tecnologia, la companyia aposta per democratitzar totalment la inversió immobiliària i posar-la a l'abast de tothom: qualsevol persona pot unir-se als seus projectes a partir de només 1.000 euros, i amb l'opció de diversificar a diverses zones de la ciutat de Barcelona i també a la Costa Brava. D'aquesta forma, Inveslar permet formar part d'una comunitat que veu en el sector immobiliari una oportunitat d'estalvi a llarg termini. En el seu primer any d'activitat, la companyia ha realitzat inversions per un valor superior al milió i mig d'euros, i ja compta amb més de 2.200 usuaris registrats en la seva base de dades.

Creada el 2016

La companyia, fundada l'any 2016 a Girona, selecciona les millors oportunitats d'inversió que ofereix el mercat immobiliari i les publica a la seva pàgina web. Amb un senzill procés de registre, l'usuari inverteix en operacions immobiliàries que se li presenten. A través de la seva Àrea Privada, el client pot efectuar un seguiment molt detallat de totes les seves inversions, amb un quadre de control que li dóna accés als seus moviments, balanços, situació patrimonial i tota la informació i documentació relativa a cadascuna de les operacions. Cal destacar que tots els projectes d'Inveslar es basen en quatre pilars fonamentals: ubicació, qualitat, rendibilitat i valor afegit.