Parlem, l'operadora de telecomunicacions de Catalunya, col·laborarà, a partir del proper mes de setembre, amb la plataforma de fundraising Worldcoo, per donar formació a 21 joves en risc d'exclusió i facilitar així la seva inserció en la societat.

Aquest serà el primer projecte en el què l'operadora de telecomunicacions col·laborarà amb la plataforma Worldcoo, que s'encarrega de connectar empreses amb ONGs per ajudar-les a recaptar diners per finançar diferents programes socials.

Parlem, que és la primera operadora de telecomunicacions que col·labora amb la plataforma, ho farà mitjançat un formulari de registre indicant la possibilitat d'afegir 1? a la tarifa contractada, i que podran veure tant els nous clients quan es donin d'alta, com els antics clients. Una vegada recaptat l'import del projecte, Parlem continuarà col·laborant amb diferents ONGs, a través de Worldcoo, amb projectes vinculats a l'educació i el foment de la cultura i la llengua catalana. Fundada al juliol de 2014, Parlem és l'operadora de telecomunicacions de Catalunya, una empresa de nova generació que revisa el model tradicional de les operadores i posa al client al centre de les operacions, oferint un ampli ventall de serveis.