El gegant tecnològic Google i la cadena de supermercats Walmart estudien associar-se per explorar el mercat de la venda en línia, un intent de negoci que li suposaria una clara competència al capdavanter en aquesta matèria, Amazon, segons mitjans nord-americans. Segons van indicar ahir ambdues companyies, Walmart preveu començar a vendre els seus productes a través de Google Express, la plataforma comercial que desenvolupa l'empresa capdavantera en cerques a la xarxa.

Els experts consideren que aquesta associació és un testimoniatge de l'amenaça mútua que enfronten ambdues companyies amb Amazon ampliant cada vegada més la seva quota de mercat.

El domini de Amazon en les compres en línia desafia als proveïdors com Walmart, mentre que la tendència sobre les cerques de compra cada vegada augmenta més a favor de Amazon i en detriment de Google.

El cap de comerç electrònic de Walmart, Marc Lore, va escriure en un blog que el distribuïdor planeja ampliar l'ús de les tendes activades per veu en els seus 4.700 establiments.