La marca Ossa, coneguda fabricant de motos, ha creat el seu primer model de bicicleta elèctrica, Spinta e.CP20. El producte acaba de sortir a la venda amb un preu que parteix dels 1.575 euros, amb transport i impostos inclosos.

De moment la marca aposta per el canal en línia, amb fabricació a la Xina i assemblatge a Catalunya. A part de les característiques de la bici, la marca aposta per un tret diferencial de la resta de marques del sector, la bici arribarà a casa amb la bateria carregada i l'usuari només haurà de collar el manillar, i aconseguir així que l'usuari només se centri a treure-la de la caixa i començar a pedalar.

La bici es podrà comprar des de qualsevol punt del món, exceptuant Canadà i EUA Segons expliquen fonts d'Ossa, «Spinta e.CP20, serà un model de bici que no deixarà indiferent a ningú. Amb un disseny amb línies modernes i urbanes, és una bici elèctrica, compacta i molt fàcil de portar».

L'aparell té una autonomia d'entre 50 i 60 quilòmetres i triga entre 2,5 i 5 hores a carregar. També disposa de frens hidràulics, display amb tota la informació necessària, llum incorporada, parafangs, tres opcions de lliurament del motor elèctric, cavallet i fins a 25 quilòmetres per hora de velocitat punta. Una bici pensada perquè la mobilitat per la ciutat sigui ràpida i fàcil.

«Calar fort»

Els responsables d'Ossa asseguren que pretenen «calar fort amb els seus models», posarà en mans dels usuaris diferents models de bicicletes en els pròxims mesos, per cobrir les diferents necessitats.

Ossa ha tingut vinculació amb Girona en diferents etapes de la seva existència. Van ser dos gironins els que van reflotar la marca després de molts anys d'inactivitat i actualment Ossa Bike pertany a l'empresa Cool Bikes SL de Cassà de la Selva.