El nom escollit per al nou espai que Seat tindrà a Barcelona serà Casa Seat, denominació inspirada en altres edificis de la capital catalana com la Casa Batlló, la Casa Milà o la Casa Fuster.

En un comunicat, la companyia va detallar que aquesta és la seva manera que té de «rendir tribut» a Barcelona, als seus ciutadans i als seus visitants. El president de la companyia, Luca de Meo, va explicar que aquest nom s'adapta «completament» als valors que tindrà la nova seu de Seat.

«La ciutat és un mosaic d'edificis històrics coneguts arreu, el nom del qual s'emmarca sota el concepte «casa». Casa Seat reflecteix perfectament el que volem que sigui aquest espai: la casa de tots els barcelonins i de tots els incondicionals de Seat en el món», ha detallat el president.

El nou edifici se situarà a l'edifici del Deutsche Bank a final de 2018, a la confluència entre passeig de Gràcia i avinguda Diagonal, en el qual a més de vendre els seus productes, la firma organitzarà esdeveniments culturals, exposicions, concerts i diversos actes. Segons ha informat Seat al juliol, la companyia ha llogat a KKH Property Investors, la propietària de l'edifici, 2.600 metres quadrats distribuïts en quatre plantes.

Aquest nou espai, segons la companyia, és una mostra més del «compromís» de la marca amb Barcelona. La companyia i l'ajuntament de la ciutat van signar el mes de desembre passat un acord per impulsar la innovació, la mobilitat sostenible i l'atracció de talent, en el marc del qual, a l'abril, va obrir les portes en nou Seat Metropolis Lab Barcelona, un laboratori que busca solucions intel·ligents per a la mobilitat del futur.