Un home de 35 anys va morir aquest dimarts en quedar atrapat entre la porta d'una furgoneta i una columna en una empresa de neteja de Cadaqués, segons han informat els Mossos d'Esquadra.

Els fets es van produir al voltant de les nou del matí al carrer Teatre de la població. La Policia Local de Cadaqués va avisar als Mossos que la víctima havia patit l'accident laboral després que anés a buscar el vehicle, estacionat al garatge de l'empresa, i poc després se'l trobés atrapat.

L'home, de 35 anys, era de nacionalitat espanyola i veí de Cadaqués. Fins al lloc, s'hi van desplaçar diverses patrulles del Cos de Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Estadística negra de 2017

Aquest accident se suma a la negra estadística que es registra en les comarques gironines des d'inici de 2017. Segons dades del departament d'Empresa, a Girona es van registrar nou accidents laborals mortals entre els mesos de gener i juny. Això suposa igualar tots els accidents amb víctimes mortals a la feina de l'any passat, i un increment del ???? respecte a les dades del primer semestre de ????.

En el conjunt de les comarques gironines, la sinistralitat laboral creix un ?,??? respecte de l'any passat, cosa que suposa l'increment més elevat de les quatre demarcacions catalanes, on de mitjana van augmentar un ??.

A més, l'índex d'incidència, una taxa que relaciona el nombre d'accidents per cada ???.??? afiliats a la Seguretat Social, creix tant a Girona com en el conjunt de Catalunya.

Segons aquest índex, el ?,??? dels treballadors gironins va patir en el primer semestre un accident de treball que va provocar un període de baixa.