La botiga d'iPhone a la ciutat australiana de Sídney va despertar amb una llarga filera d'incondicionals que van esperar estoicament al fet que l'establiment obrís les seves portes per adquirir els últims models del telèfon.

El jove Mazen Kourouche, al costat d'altres dos amics, va acampar durant 10 dies a davant del local per ser la primera persona del món a tenir a les seves mans el terminal, segons el diari local The Daily Telegraph.

Per matar a l'avorriment, el jove va penjar a les xarxes socials vídeos amb bromes realitzades enfront de la botiga de la multinacional Apple.

«La il·luminació en el retrat en l'iPhone 8 va més enllà del sorprenent», va dir Kourouche, de 20 anys, en el seu compte de Twitter i ja en possessió del seu nou telèfon intel·ligent.

A més de l'iPhone 8 i la seva versió més gran, iPhone 8 Plus, els australians també van poder adquirir els rellotges Apple Watch Sèries 3.

El preu dels mòbils es troba entre els 1.075 dòlars australians (850 dòlars nord-americans o 712 euros) i els 1.479 dòlars australians (1.170 dòlars nord-americans o 980 euros)

El país oceànic també serà la primera nació on es podrà comprar la versió del desè aniversari del terminal, batejada com iPhone X, que sortirà a la venda el pròxim 3 de novembre i que costarà en tenda entre 1.579 dòlars australians (1.249 dòlars nord-americans o 1.046 euros) i 1.829 dòlars australians (1.447 dòlars nord-americans o 1.212 euros).