Grup Miquel ha invertit 350.000 euros en una nova gasolinera GMOil a Tarragona, la segona de la província i la sisena de Catalunya. GMOil Tarragona ha requerit una inversió de 349.600 euros, disposa de quatre assortidors i està ubicada al recinte del Gros Mercat Tarragona, al polígon Industrial Francolí. El grup gironí ja va obrir recentment una altra estació de servei a la ciutat veïna de Reus, amb el qual suma una inversió de 604.600 euros.

Així, els Gros Mercat de Blanes, Girona, Montcada, Vic, Reus i Tarragona ja compten amb gasolinera a les seves instal·lacions. A la resta d'Espanya, Grup Miquel disposa de deu estacions GMOil a Adeje, Alacant, Albacete, Cartagena, Castelló, Logronyo, Menorca, Múrcia, Salamanca i Santa Cruz de Tenerife.

Les gasolineres GMOil estan obertes a tots els públics, i ofereixen un 2% de descompte especial per als clients dels seus centres. El pagament es realitza directament a l'assortidor, evitant l'entrada a l'establiment, i no cal cap tràmit previ.

Amb aquesta obertura, Grup Miquel compta a Tarragona amb 33 supermercats Suma, quatre Proxim, quatre Gros Mercat, dos GMOil i una plataforma logística a Tortosa, que dona servei a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d'influència. La companyia, líder del sector majorista de la distribució alimentària a Espanya, treballa amb 64 proveïdors de Tarragona seguint la seva filosofia de potenciar el producte local.