L´empresari gironí Genís Roca, rebrà aquest dimecres el premi 'referent digital' en el marc de la Gala dels E-TECH 2017, els premis que l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (Aenteg). Reconeixen així, "la seva llarga trajectòria en el sector" i el fet que s'ha "convertit en un referent tant en l'aspecte empresarial com en el d´estratègia digital."

Roca, nascut el 1966 a Girona, rebrà en persona el guardó en una gala en la qual es lliuraran un total de 10 premis, entre els quals els de Millor empresa TIC emergent, Millor trajectòria d'una empresa TIC, Millor acció de màrqueting digital, Premi a la recerca i a la innovació i Premi a l'aplicació de les TIC a l'empresa.

L'entrega del premi Honorífic serà el punt àlgid de la gala. Amb més de vint anys d´experiència en direcció d´empreses, creació de projectes a Internet i exploració del potencial a les xarxes, Roca és un expert en com la transformació digital està alterant els entorns personals, professionals i empresarials. És un reconegut especialista en estratègia digital, anàlisi de l´entorn i models de presència. La seva activitat te com a objectiu ajudar a les empreses a entendre els canvis tecnològics en clau de negoci i els acompanya a explorar noves oportunitats empresarials.

Ha estat triat, el 2013 i 2014, pel diari El Mundo com un dels 25 espanyols més influents d´Internet per la seva capacitat d´interpretació dels canvis tecnològics i socioeconòmics. És coautor del primer llibre publicat a l´Estat espanyol sobre el fenomen de la Web 2.0.

La gala dels Premis E-TECH es farà l'Auditori Josep Irla a partir de les 8 del vespre.