L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG) organitzarà el novembre de 2018 un congrés amb empresaris de la demarcació. Així ho van explicar els responsables de l'entitat durant el sopar de Nadal que organitzen anualment, i que per segon any consecutiu van celebrar al costat d'associades de l'Associació de Dones Empresàries de Girona (AEG). L'AEEG va assegurar que aquesta col·laboració «donarà pas a futurs projectes conjunts amb l'objectiu de poder sumar sinergies entre ambdues associacions».

El sopar de Nadal va comptar amb la participació de 54 empreses, i cadascuna d'elles va fer entrega d'un producte o servei característic de les mateixes que va servir per poder presentar-se davant la resta d'associats en un format de networking.

AEEG va presentar les noves altes del 2017 (51 noves mpreses associades) i les accions de cara al 2018. A banda del congrés del novembre, seguiran organitzant els seus premis anuals, els Business Lunch, el Saló de l'Emprenedoria, conferències mensuals i l'edició de la revista Empresarial Girona.