L'empresa Línia Figueres Perpinyà, participada pels gestors d'infraestructures d'Espanya i França i que s'encarrega de l'explotació de la línia ferroviària d'alta velocitat entre aquests dos països, ha licitat dos contractes relatius al traçat d'aquesta línia. El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) va publicar la licitació del subministrament i manteniment dels vehicles de funció i servei, que es farà amb la modalitat de lloguer, i que preveu un valor estimat del contracte de 375.000 euros.

El termini d'execució començarà el proper juny i s'estendrà durant tres anys, encara que la licitació preveu la possibilitat de dues pròrrogues de 12 mesos, de comú acord entre les parts.

També es va fer pública la licitació del servei de vigilància i seguretat als edificis, instal·lacions i traçat de la Línia Figueres Perpinyà, un ontracte que s'espera que tingui un valor d'1,9 milions d'euros.

El termini d'execució s'iniciarà l'abril de 2018 i durarà tres anys, tot i que es preveu una prórroga addicional de dotze mesos si així s'acorda entre el licitador i el contractista.

La data límit d'obtenció de documentació i informació per a les dues licitacions és fins al proper 8 de gener i l'últim dia per a la presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació serà el 15 de gener.