Acabades ja les festes nadalenques és el moment de l'arrencada de les rebaixes d'hivern 2018. Amb elles arriba una nova oportunitat de trobar articles rebaixats o a preus de saldo abans de l'arribada de la propera temporada de primavera / estiu.

Tot i que la data oficial d'inici és el 7 de gener, alguns comerços s'han avançat, i com es ve fent des de principis de la dècada dels '30, els carrers i centres comercials ja s'estan omplint de cridaners cartells de descompte.

Per si estaves esperant aquesta oportunitat per trobar algun producte rebaixat, hem recopilat quines són les ofertes d'algunes de les grans cadenes i superfícies comercials que ofereixen descomptes durant els propers dies:

Rebaixes Amazon

El gegant del comerç electrònic va començar les seves rebaixes el dia 2 de gener, moment des del qual ofereix en la seva plataforma descomptes de fins al 50% en roba esportiva i preus més baixos en una selecció d'articles d'electrònica, joguines i bellesa, entre d'altres. Les rebaixes duraran al portal fins al pròxim 28 de febrer.

Rebaixes Mango

Mango també es va avançar a la data d'inici i ofereix descomptes en els seus productes de fins al 50%.

Rebaixes Bimba i Lola

La firma de moda femenina Bimba i Lola ofereix rebaixes en moda del 60% i en sabateria de fins al 40%.

Rebaixes H & M

La firma sueca H & M també ha llançat amb avançament seus descomptes, que duraran fins al 4 de febrer, amb rebaixes de fins al 50%.

Rebaixes Cortefiel, Springfield, Pedro del Hierro i Women'secret

El Grup Cortefiel també presenta ofertes per aquesta campanya d'hivern amb descomptes a Cortefiel, Springfield i Pedro del Ferro de fins al 50%. Les rebaixes pugen fins al 70% en el cas de la firma de roba interior femenina Women'Secret.

Rebaixes Asos

La plataforma 'online' de moda Asos també llança la seva campanya de descomptes ofertes al seu portal de fins al 70% en totes les categories que estaran disponibles des del 7 de gener.

Rebaixes Uniqlo

La firma japonesa de moda, que de moment a Espanya només té establiments físics a Barcelona, ??arrencarà també el seu període de rebaixes a partir del dia amb descomptes en els seus productes.

Rebaixes El Corte Inglés

El Corte Inglés oferirà descomptes en botigues físiques en els seus productes a partir de l'obertura de les seves botigues el dia 7 de gener, però les rebaixes començaran per als compradors en línia a les 9 del matí del dia de Reis.

Rebaixes Inditex

Les firmes del grup Inditex, entre les quals es troben Zara, Zara Home, Stradivarius, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Oysho i Uterqë, arrencaran les seves rebaixes online a les 22 hores del dia 6 de gener, per passar també als seus botigues físiques a l'endemà.