La xifra de negocis de la indústria es va incrementar un 7,5% el passat mes de novembre respecte al mateix mes de 2016, mentre que les entrades de comandes del sector van avançar un 9,2%, segons dades difoses per l'Institut Nacional d'Estadística (INE).

Amb la dada de novembre de 2017, la facturació de la indústria encadena set mesos consecutius d'ascensos interanuals, encara que la taxa de novembre s'ha desaccelerat 3,5 punts en relació al creixement experimentat a l'octubre, que va ser de l'11%.

Per la seva banda, les comandes del sector sumen ja onze mesos consecutius d'augments interanuals. La taxa de novembre és 2,5 punts superior a l'experimentada a l'octubre, quan les comandes de la indústria van pujar un 6,7%.

Corregit l'efecte calendari i l'estacionalitat, la xifra de negocis de la indústria es va incrementar un 7,3% el passat mes de novembre en taxa interanual, quatre desenes menys que a l'octubre, mentre que les comandes del sector van créixer un 8,8%, taxa 4,7 punts superior a la d'octubre.

En termes mensuals (novembre de 2017 sobre octubre del mateix any) i excloent l'estacionalitat i l'efecte calendari, la facturació de la indústria va repuntar un 1,2%, enfront de la reculada del 0,3% del mes anterior i la pujada de l'1,5% d'un any abans.

Per la seva banda, les entrades de comandes es van incrementar un 3,6% el novembre de 2017 respecte al mes anterior, en contrast amb la reculada del 4,2% del mes anterior i de la baixada del 0,9% d'un any abans.