Puratos Group ha nomenat Jorge Grande com a nou director general de Puratos a Espanya. Grande s'incorpora a la filial espanyola del grup belga en substitució de Ramon Escaler, qui accedeix a la seva jubilació després de dirigir l'entitat al llarg dels últims 17 anys. Puratos Espanya va facturar, el 2016, més de 150 milions d'euros i és líder en el desenvolupament de productes, tecnologies i solucions per al sector del pa, pastisseria i xocolateria.

Jorge Grande és llicenciat en Biologia per la UAB i doctor en Bioquímica especialitzat en enzims. Va ser el primer de la seva promoció en el MBA d'ESADE i posteriorment va realitzar l'IEP (Internation Executive Program) d'INSEAD, a França.

Jorge Grande és, a més, professor de Finances a l'IQS, Institut Químic de Sarrià, des de 2004. Grande va passar 14 anys al Grup Solvay, on va ser director general de la unitat de Caprolactonas a Warrington (Gran Bretanya) durant quatre anys i director general de la unitat de detergència a Brussel·les. Prèviament, Grande havia ocupat altres càrrecs de responsabilitat dins del mateix grup. Des de 2008 i fins al 2016, l'actual director general de Puratos Espanya va ser conseller delegat del Grup Ricardo Molina, centrat en la producció de químics especialitzats en ingredients naturals.

Puratos Espanya afronta aquest canvi en la direcció amb l'objectiu de «consolidar el lideratge de la companyia i aconseguir més quota de mercat», explica el nou director general de l'empresa líder a Europa en la producció de matèries primeres per al pa, la pastisseria i la xocolata.