La Unió Intercomarcal de CCOO de Girona va considerar que la vaga feminista ha significat un punt d'inflexió en les mobilitzacions en defensa de la classe treballadora. En un comunicat, Comissions Obreres va valorar-la com una «jornada reivindicativa i de mobilització com fa temps que no vèiem a les comarques gironines». Des del sindicat es considera que es van assolir «les millors expectatives durant tota la jornada que ha de suposar un punt d'inflexió imparable de la mobilització continuada».

Sense oferir dades concretes, el sindicat CCOO assenyala que «la vaga laboral va ser seguida en una altíssima participació de la classe treballadora de les comarques gironines que varen mostrar el seu suport a les reivindicacions de justícia laboral, salaris i contra qualsevol mena de violències».

Segons el comunicat, «la manera de plantejar-se la vaga, parcial i per torn, va fer que la casuística de seguiment va ser molt heterogènia però també molt i àmpliament generalitzada».

Per aquest motiu, el sindicat va preferir centrar-se a valorar «la vaga de les persones treballadores de la neteja d'edificis i locals de les comarques gironines, que va ser seguida per més 80% de les plantilles».

Les manifestacions varen ser extensament seguides al llarg del dia i varen fer petites les places i carrers de tota la demarcació, especialment, la plaça del Vi de Girona, que no va poder encabir només una petita part dels manifestants durant tot el dia. «És per això, que ens afegim a la qualificació d'històrica que ha rebut la jornada d'ahir per part de la premsa», van afirmar en el seu escrit de valoració.

Des de CCOO de les comarques gironines, valoren que la societat gironina hagi «posat el llistó molt alt - de la qual cosa ens congratulem sobre manera - i ens marquem la fita de continuar amb aquesta mobilització». Des del sindicat es va animar a repetir l'èxit «començant pel dissabte 17 de març, a les dotze del migdia en la Manifestació en favor del Treball Digne i les Pensions Dignes».

Dijous passat la plaça del Vi de Girona va ser el punt d'inici de la cadena humana que prop de 2.000 dones van fer fins al rectorat de la universitat. Agafades de la mà van omplir els principals carrers del Barri Vell de la ciutat per denunciar les «diferències evidents que hi ha entre homes i dones en tots els àmbits».