La companyia Sunseeker Yatchs Spain SL, filial de la potent drassana britànica Sunseeker, s'ha sumat al rosari d'empreses que han anat traslladant la seva seu des de Catalunya a altres municipis d'Espanya.

La firmaespanyola es dedica a comercialitzar embarcacions de luxe noves i d'ocasió. També ven amarratges a tot Europa. Sunseeker Yatchs Spain es va constituir fa just deu anys a Castelló d'Empúries. El 2015 es va instal·lar a Roses en l'avinguda Nord 93, urbanització Santa Margarida.

El Butlletí Oficial del Registre Mercantil va donar a conèixer ahir que l'empresa ha salpat en direcció a Port Adriano, en el municipi mallorquí de Calvià, on ja compta amb una delegació. Així mateix disposa de sucursals a Port Portals i Cala d'Or, les dues a Mallorca; Sotogrande i Puerto Banús, a Andalusia; més Barcelona, Dénia, Alacant i Eivissa.

Sunseeker Yatchs comptabilitza actius per valor de 14 milions. El 2016 va facturar 18,3 milions.

Per la seva banda, Mega Continental, tenedora d'immobles. deixa l'avinguda Catalunya 54, de Blanes, per Miguel de Unamuno 7, en el municipi madrileny de Boadilla del Monte.

Fa només dues setmanes, el registre mercantil va recollir el canvi de domicili social d'InsNou, promotora de locals i naus industrials, amb 35 anys de vida. El seu balanç suma gairebé 30 milions d'euros.

L'empresa va desplaçar de la seva seu, a la carretera Nacional 141, de Salt i es reallotja al carrer Francisco Silvela 36 de Madrid. Aquesta promotora disposa de diverses parcel·les al polígon de Torremirona -on s'ubicava fins la seu de l'empresa- i també ha desenvolupat el projecte d'urbanització de Can Turon, a la zona sud de Girona i que ara mateix encara es troba en obres. Segons els seus comptes, compta amb actius per sobre dels 28 milions d'euros.

L'altra empresa -d'origen gironí, però ja amb capital divers- que va confirmar la seva marxa és Bellsolà. Tal com recollia Crónica Global, Bellsolà va abandonar el seu vell quarter general d'Aiguaviva per situar-lo al carrer Paeque número 13 de Valdeolmos-Alalpardo, municipi de la Comunitat de Madrid de 3.880 persones.