ACS s'ha adjudicat un contracte d'obres per valor de 1.000 milions d'euros en el que constitueix un dels majors projectes hidroelèctrics de la història del Canadà. El grup que presideix Florentino Pérez segueix reforçant així la seva internacionalització i el seu negoci a Amèrica del Nord, el seu actual primer mercat, mentre a Espanya està immers en l'adquisició conjunta d'Abertis amb la italiana Atlantia.

ACS s'ha fet amb part dels treballs del nou complex hidroelèctric que s'aixeca a la província canadenca de British Columbia, a l'est del país. Es tracta de l'anomenat Site C. Clean Energy Project, una obra de 6.700 milions d'euros que porta a terme British Columbia Hydro. En el marc d'aquest projecte, ACS s'encarregarà de la construcció dels sobreeixidors i de l'estació de generació.

La companyia s'ha fet amb l'obra hidràulica a través d'un consorci que controla al 55% mitjançant les seves filials Dragados i Flatiron, i que completen les firmes locals Aecon i EBC. En el seu conjunt, el projecte consisteix a construir una central hidroelèctrica que comptarà amb sis grups turbogeneradors, de 183 megawatts de potència instal·lada cadascun. A més, comprèn la construcció de dos sobreeixidors, un de principal i un altre d'auxiliar, que inclouen tres comportes.