El conseller delegat de CaixaBank de l'entitat amb l'objectiu de compartir amb aquest òrgan els resultats rècord recentment presentats per l'entitat. Entre les qüestions exposades als membres del Comitè estan les relacionades amb el grau d'avançament dels reptes establerts en el Pla Estratègic 2015-2018 i el bon comportament de l'acció de CaixaBank durant 2017.

Aquest òrgan consultiu, iniciativa pionera entre les empreses de l'Ibex35, està format per 17 accionistes minoristes que es reuneixen, com a mínim, dues vegades a l'any. El seu objectiu és contribuir a la millora continuada de la comunicació bidireccional i la màxima transparència entre CaixaBank i els seus accionistes. Entre els cincs representants de Catalunya hi ha el pneumòleg i professor gironí Marc Bonnin Vilaplana.

Durant la trobada, a la que també va assistir el director del departament de macroeconomia de l'àrea de planificació estratègica i estudis, Oriol Aspachs, el Comitè va poder conèixer el grau de progrés de les propostes treballades durant la reunió del novembre passat.

Els accionistes van valorar especialment aquells temes relacionats amb la digitalització de la comunicació i amb les diferents iniciatives de formació financera de les quals CaixaBank és pionera mitjançant el seu Programa Aula.

Igualment, els membres del Comitè, com és habitual en la reunió prèvia a la Junta General d'Accionistes (que se celebrarà el pròxim 6 d'abril), van suggerir qüestions d'interès a tractar en aquesta junta. La següent reunió del Comitè Consultiu està prevista per al pròxim mes de novembre.