Eleccions Catalanes

Ciutadans creu que cal desenvolupar el Corredor del Mediterrani

16.09.2015 | 00:00

Ciutadans veu «imprescindible» desenvolupar el Corredor del Mediterrani per tal d'assegurar la competitivitat catalana. Per tant, assenyala que és una de les seves prioritats en matèria d'infraestructures.
El cap de llista gironí, Jean Castel, recorda que el Corredor, com a tal, està «inacabat», i defensa que «cal una solució definitiva per al transport de mercaderies més enllà de la frontera francesa». Per a Castel, si la connexió fos completa, les empreses catalanes podrien comercialitzar millor els seus productes, a banda de generar noves possibilitats d'ocupació.
Castel adverteix, a més, que completar el Corredor Mediterrani des del port d'Algesires fins al sud de França només serà possible amb fons europeus, i per això alerta que una eventual independència frustaria la seva execució. «El que cal fer ara és refermar i enfortir la imbricació de Catalunya amb Espanya i Europa. Volem una Catalunya d'oportunitats, una Catalunya de tots, i per això no volem noves fronteres», va indicar Castel.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Eleccions Catalunya 2015

Els resultats del 27-s

Consulta el resultats de les Eleccions Catalunya 2015: Nombre d'escons, nombre de vots per província, comarca i municipi. Tota la informació sobre les Eleccions catalanes

Enllaços recomanats: Premis cinema