Eleccions Catalanes

Marc Vidal planteja potenciar els espais naturals de Girona

17.09.2015 | 00:00

El candidat de Catalunya Sí que es pot per Girona a les eleccions del 27 de setembre, Marc Vidal, ha assegurat avui a Banyoles que la seva formació potenciarà els espais naturals gironins. Vidal va assegurar que les polítiques de protecció del medi ambient han passat de ser un exemple a estar "a la cua d'Europa" i n'ha culpat el Govern de CiU.
El candidat de Catalunya Sí que es pot va dir que els governs d'Artur Mas han reduït especialment els pressupostos destinats a accions mediambientals. Per a Marc Vidal, els espais naturals de Girona són un element de qualitat que contribueix en sectors com el turisme o l'agricultura i va insistir que la seva formació recuperarà la declaració del Parc de la Conca Lacustre de Banyoles.
«Recuperar allò que ha estat destruint el govern de CiU en els darrers 5 anys, en què hem passat de ser capdavanters en polítiques de protecció del medi ambient a estar a la cua d'Europa. Recuperarem la dinamització dels espais naturals en tots els sentits, amb més inversió i impulsant unes polítiques de conservació ambiental, i econòmiques al voltant dels parcs naturals i els espais naturals protegits, amb iniciatives de dinamització cultural, dinamització social i també econòmica», va dir Marc Vidal.?També sosté que són un element de qualitat per a figures com el turisme, l'agricultura i fins i tot del patrimoni que es troba dins d'aquests espais.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema