La candidata de Ciutadans a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Inés Arrimadas, va avisar ahir que el PSC "traeix els cors" dels seus votants amb els seus pactes amb ERC i que el PPC "sempre balla" amb Convergència tant a Catalunya com a Espanya. Ciutadans va celebrar el seu míting central a l'amfiteatre de Tarragona, en què van participar la candidata a la presidència de la Generalitat, el cap de cartell en aquesta província, Matías Alonso, i el president de la formació, Albert Rivera.

Durant la seva intervenció, la presidenciable va assenyalar que en els "moments més importants els catalans hem sabut estar a l'altura" i, davant la transcendència de les eleccions del 27 de setembre i del que "ens juguem", va demanar als ciutadans estar també a l'"altura" de les circumstàncies. Arrimadas va cridar els catalans a votar Ciutadans, l'únic partit, va dir, que "surt a guanyar", un vot "fiable", "guanyador" i que "no trairà" ni "defraudarà" els seus votants.

La candidata va criticar també Artur Mas, per voler "aixecar fronteres" i "treure'ns" de la Unió Europea per "tapar la corrupció" que afecta el seu partit, CDC, i va prometre que a diferència del president català ella sí anirà a Madrid a defensar els interessos dels catalans.

De la seva banda, Albert Rivera va alertar de la situació a la qual han portat a Grècia els partits de la "vella política" i "els populismes". Durant la seva intervenció, Rivera va cridar els europeistes a confiar en el seu partit davant del desafiament secessionista, que deixaria una Catalunya independent fora de la Unió Europea.