Eleccions Catalanes

Els resultats de les eleccions catalanes 2015, poble per poble

Segueix la jornada electoral a Diaridegirona.cat, teniu accés a totes les dades municipi per municipi i a temps real

28.09.2015 | 09:10
Els resultats de les eleccions catalanes 2015, poble per poble
Els resultats de les eleccions catalanes 2015, poble per poble
municipi per municipi i a temps real

A diaridegirona.cat, a més de fer un seguiment de les eleccions catalanes en directe, us apropem els resultats de les eleccions catalanes 2015 en detall. Podeu consultar-los municipi per municipi i comparar les xifres amb les darreres eleccions al Parlament, el 2012.

Amb aquestes dades, us podeu fer una idea del nou mapa electoral de Catalunya després del 27-S. Enguany, CiU i ERC s'ha presentat en una candidatura conjunta, Junts pel Sí, i com ha novetat també hi ha hagut la llista de Catalunya Sí que es pot, que aglutina gent del sector d'ICV-EUia i Podem.

Aquestes eleccions, però, han generat moltes expectatives perquè s'han convocat en clau plebiscitària davant la negativa del govern espanyol a fer un referèndum sobre la independència a Catalunya. Per tant, el resultat més esperat de la nit electoral és saber si les candidatures independentistes (en aquest cas, Junts pel Sí i la CUP) sumaran una majoria prou àmplia per tirar endavant el projecte d'un estat català. Cal recordar que la majoria absoluta està en els 68 diputats, ja que la cambra catalana està composta actualment per 135 diputats.

Si voleu conèixer els resultats electorals en detall, seguiu la jornada a diaridegirona.cat. Aquí teniu accés a totes les dades, municipi per municipi i a temps real.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Eleccions Catalunya 2015

Els resultats del 27-s

Consulta el resultats de les Eleccions Catalunya 2015: Nombre d'escons, nombre de vots per província, comarca i municipi. Tota la informació sobre les Eleccions catalanes

Enllaços recomanats: Premis cinema