La CUP-Crida Constituent desenvoluparà actes en diversos indrets dels Països Catalans, més enllà de Catalunya, durant la jornada de reflexió, ja que per aquesta diada la prohibició de fer-ne només afecta al territori de la Comunitat Autònoma. Així, avui hi haurà actes a Perpinyà, Palma, Xàtiva i la Franja de Ponent. D'aquesta manera, la candidatura vol reivindicar «la territorialitat dels Països Catalans», i reafirmar que per la CUP el procés independentista que viu Catalunya «és el primer pas cap a una república federativa que compti amb la resta de territoris del país».

En el cas de Catalunya Nord, l'acte tindrà lloc a les 18.30h al cinema Castellet de Perpinyà, i comptarà amb les intervencions del cap de llista gironí Benet Salellas, el cap de llista de Barcelona Antonio Baños i l'activista nord-catalana Dolors Serra. Després de l'acte se celebrarà un sopar popular i una actuació musical. La CUP va intentar que Serra formés part de la llista per Girona, però que la Junta Electoral va denegar-ho perquè no disposava de la nacionalitat espanyola.

A Xàtiva a les 12h a la plaça del Mercat, parlarà Josep Manuel Busqueta, número 3 de la llista per Barcelona, Maria Josep Martínez de Xàtiva, Guillem Agulló i els diputats al Parlament Isabel Vallet i David Fernández. A Palma a les 18h a Can Alcover, amb l'Anna Gabriel, número 2 de la llista per Barcelona i Quim Arrufat, diputat al Parlament. Presentarà l'acte Pepe García d'Alternativa per Pollença.