Satisfacció al lloc de trobada dels militants i simpatitzants de la CUP -Crida Constituent de Girona pels resultats aconseguits per la formació a nivell gironí i català i, sobretot, perquè la formació serà decisiva en el futur. "Estem especialment eufòrics pels resultats perquè significa que la republica catalana no queda només en mans de Junts pel Sí i podrem incidir en el model de republica que volem. Podrem marcar el caràcter popular", va assenyalar el número 1 a Girona de la CUP, Benet Salellas. Salelas era al casal independentista el Forn de la plaça de Sant pere, on un nombrós grup de simpatitzants va anar seguint els moviment dels resultats electorals gràcies a una pantalla gegant instal·lada a a l'aire lliure.

El candidat independentista va valorar els resultats electorals com a "extremadament positius"perquè, llegits en clau plebiscitària "hem guanyat de calaix en escons i en vots". A més a més, va assenyalar que la CUP ha triplicat el número de vots respecte dels darrers comicis.

Salellas va deixar clar que el camí cap a la independència no acaba aquí. "Hem mobilitzat molt la nostra gent i els resultats són proporcionals a l'esforç però el treball comença demà i no ha de ser des dels despatxos, cal seguir treballant al carrer. Això no s'acaba aquí", va reiterar. Al carrer els simpatitzants anaven corejant els resultats i cridaven "Independència" mentre movien les banderes i aixecaven els gots de les consumicions.

Finalment, Benet Salellas va lamentar no haver tret dos diputats tot afirmant que la presència d'un perfil com el de Marta Ball-llosera (la número 2 de la llista) era "imprescindible" .