El cap de llista gironí de Catalunya en Com, Llorenç Planagumà, i el candidat per Barcelona, Joan Josep Nuet, es van reunir a Olot amb representants de l'Associació de Desocupats Actius Garrotxa 40 per contrastar les mesures del programa dels comuns sobre ocupació i lluita contra l'atur.

Planagumà va recordar que les reformes laborals han precaritzat l'ocupació i va destacar que és important distingir entre mesures «de xoc» i altres mesures a llarg termini per capgirar la situació. Entre les mesures van destacar l'aplicació de la Renda Mínima Garantida. Nuet va explicar que la seva aplicació ve d'un ampli consens entre les diferents forces del Parlament i que serà necessari un nou Parlament «amb acords amplis i una situació d'estabilitat per tal que no perilli la RMG».

Al seu torn Planagumà va afegir que «desencallar la situació nacional és indestriable d'impulsar polítiques socials», i va afirmar que «això passa per desactivar el 155 el 21-D , recuperar l'autogovern i denunciar que Ciutadans és la crossa del PP que ens condemna a la situació en que estem».