El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament per Girona, Jean Castel, va aprofitar el darrer dia de campanya per demanar des del mercat de la Devesa de Girona un vot de canvi per aconseguir un govern liderat per Inés Arrimadas. Castel va assegurar que votar la formació taronja és apostar per un «projecte de futur» per a Catalunya amb un «millor model polític basat en el proposta i la reconstrucció de la convivència». «La responsabilitat és estar al costat dels ciutadans i per això demano que el 21-D omplim les urnes de color taronja», va afegir.

El candidat de Cs al Parlament per Girona també va fer una crida als abstencionistes perquè «aquesta vegada surtin a votar» per encetar «una nova etapa». El diputat va assegurar que durant aquests 15 dies de campanya «visitant quatre i cinc pobles diaris» ha pogut copsar «una demanda ciutadana» que coincideix en indicar que Ciutadans «és la solució per posar fi als problemes i aportar el canvi». «La gent està preocupada per la feina, per arribar a final de mes, per veure polítiques reals que aportin economia i ocupació», va explicar.

Castel va recordar que aquestes eleccions han de servir per donar pas a un nou govern que gestioni «una administració que aporti solucions» i la gent no hagi d'estar en llistes d'espera, que els quiròfans obrin per les tardes i s'estigui al costat de les oportunitats.

D'atra banda, Castel es va reunir ahir també amb el nou Cònsol General del Marroc a Girona, Mustapha El Yemli, qui es va mostrar interessat pel desenvolupament dels comicis autonòmics.