Diaridegirona.cat oferirà aquest dijous una cobertura informativa especial amb motiu de les eleccions catalanes convocades pel govern centrat després de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. La campanya electoral de les eleccions catalanes de 2017 ha estat marcada per la fractura de les forces independentistes i la situació d'alguns dels seus candidats (Oriol Junqueras a la presó i Carles Puigdemont a Brussel·les).

Durant tota la jornada, els nostres redactors preveuen un ampli seguiment d'aquesta important cita amb les urnes, a les que estan convocats més de mig milió de gironins i més de cinc milions de catalans.

Durant tota la jornada oferirem des de la nostra web les dades de participació i les principals incidències. Al llarg del dia també anirem informant puntualment de totes les novetats a través dels nostres perfils a Twitter i Facebook, a través dels quals es podrà enllaçar amb les notícies, galeries fotogràfiques i vídeos més rellevants del dia. També donarem informació puntual als lectors que estiguin subscrits al nostre servei d'alertes per WhatsApp (aquells que si vulguin apuntar només han de guardar el número 628 81 83 78 a l'agenda del telèfon i enviar-nos un missatge per WhatsApp amb el nom i els cognoms.)

Després del tancament dels col·legis electorals (20 h) i una vegada comenci l'escrutini, els usuaris de Diaridegirona.cat podran seguir minut a minut els resultats en temps real, tant a nivell català com per província i municipi. Així mateix, a través dels diferents desplegables, es podran consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions de 2015.

La cobertura de les eleccions generals en l'edició online reforça el nostre compromís d'informar de forma propera i directa els nostres lectors dels temes de més interès, com és aquest procés electoral.

En les darreres setmanes, Diari de Girona ha seguit de prop aquests comicis, fent un ampli seguiment de la campanya electoral amb la finalitat d'oferir als nostres lectors tota la informació sobre els candidats i els seus programes.