El president del grup parlamentari de la CUP, Antonio Baños, i el cap de llista de Junts pel Sí (JxS) a les eleccions del 27S són els líders polítics catalans més ben valorats i els únics, amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, que aproven, segons l'últim sondeig del CIS.

Baños obté una nota mitjana de 5,34, si bé un 38,6% dels enquestats no el coneix, mentre que Romeva treu un 5,28, amb un percentatge de persones que no saben qui és del 26,2%.

Junqueras aprova també amb un 5,06, mentre que el president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, es queda en un 4,19.

El portaveu de Catalunya Sí que es pot, Joan Coscubiela, obté una nota de 4,47, encara que el seu nom és desconegut per al 43% dels entrevistats, mentre que el president del seu grup, Lluís Rabell, treu un 4,33 i no saben qui és un 38,1%.

El socialista Miquel Iceta se situa en un 3,89, per damunt de la presidenta del grup parlamentari de Ciutadans, Inés Arrimadas, que treu un 3,64, i del líder parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, amb un 2,02, mentre que el ja extraparlamentari secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, treu un 3,52.