El líder de Podem, Pablo Iglesias, i la vicepresidenta primera del Congrés, Celia Villalobos (PP), es van enredar en una discussió al Congrés després que el dirigent emergent critiqués la corrupció que afecta el partit del Govern. Del to cordial van passar a l'intercanvi de retrets quan el dirigent de Podem li ha fet veure a Villalobos que "la realitat està més fos del Parlament que dins".

"Els polítics estem en la realitat i toquem de peus a terra cada dia. Fa molts anys que sóc en política i tinc una motxilla important, una motxilla perfectament presentable. És el que ens diferencia, però quan estiguis aquí, anem a estar d'acord en moltes coses", va dir Villalobos.

A aquest comentari, Iglesias li va respondre: "En aquesta motxilla, Celia, hi ha massa corrupció i massa coses lletges que ha de canviar en aquest país. Els ciutadans estan molt farts i el dia 20 això va a canviar".

El líder de Podem va subratllar que en política "és molt important escoltar" i va censurar que alguns dirigents del PP fa molt temps que no ho fan. Villalobos ha renyat Iglesias negant que tota la política estigui contaminada per la corrupció. "La política no, el vostre partit, t'ho dic amb tot l'afecte", va afegir Iglesias.

L'exministra de Sanitat el va corregir immediatament: "El meu partit és molt gran, ha tingut poder i té poder en molts llocs. Som un fidel reflex d'aquesta societat... El meu partit té centenars de militants, de càrrecs, i la majoria som persones molt honestes".