El líder de Podem, Pablo Iglesias, va considerar que els dirigents del PSOE ja no enganyen ningú i es va mostrar encantat que cada vegada més socialistes de cor diguin que votaran Podem. «Jo no em dic Pablo Iglesias per casualitat, benvinguts a casa», va assegurar.

Amb aquestes paraules, Iglesias va arrencar l'aplaudiment dels simpatitzants de Podem que omplien ahir el Palau de Congressos de Cadis, amb un aforament desbordat de 900 persones i 500 que l´escoltaven al pati. El líder de Podem va aprofitar per retreure al PSOE que sigui diferent en campanya i al Govern.

«Pedro Sánchez ho ha intentat, el que passa és que no ha pogut», perquè segueix havent-hi exministres socialistes en consells d'administració de grans empreses, va subratllar Iglesias, qui va insistir que «la gent ja no se´l creu» perquè hi ha un PSOE diferent en campanya i un altre quan governa. «Aquests dirigents socialistes ja no enganyen a ningú», va recalcar.

El candidat de Podem a la presidència va arremetre també en el seu primer míting de campanya contra Ciutadans i el seu president, Albert Rivera, que no creu que sigui de dretes, sinó «del que convingui a cada moment», com demostra, en la seva opinió, que ha donat suport al PSOE a Andalusia i al PP a Madrid.

«Lluny del canvi i de la regeneració, l'única cosa que han demostrat és ser crosses d´allò vell», de Susana Díaz a Andalusia i «del partit de la Púnica» a Madrid, va dir.

Crítiques a Chacón

Per la seva part, el cap de llista d'En comú Podem, Xavier Domènech, va assegurar que la seva candidatura és l'única que demanarà als bancs que tornin els 61.000 milions que van rebre de tots els ciutadans per ser rescatats. Va demanat a Carme Chacón, Albert Rivera, Francesc Homs, Duran i Lleida i Mariano Rajoy que diguin si pensen demanar aquests diners.

Domènech va considerar que «Chacón no és cap solució, perquè és el PSOE que sempre falla» i va dir que és el símbol del PSOE del José Luis Rodríguez Zapatero que va arribar a Catalunya amb el 'No us fallaré'.