La cap de llista al Congrés del PPC per Girona, Concepció Veray, s'ha volgut dirigir a tots els gironins que estan "molestos" i no "han acabat d'entendre" les mesures impulsades per l'executiu estatal durant aquest mandat. Veray els ha demanat que continuïn fent confiança al PPC, perquè pugui consolidar el diputat a la demarcació i seguir governant la Moncloa, perquè "per castigar-nos a nosaltres, que no es castiguin a ells mateixos". La candidata ha admès que la situació en què Zapatero va deixar Espanya, "al límit de l'abisme", ha obligat a emprendre mesures impopulars, però que ara s'està consolidant "el camí de la recuperació" i que, davant el risc que a Madrid es doni "un pacte de perdedors" per fer fora Rajoy, el PP és "garantia de seguir endavant".

Concepció Veray fa aquest divendres campanya pel Baix Empordà. Des de Platja d'Aro, on ha repartit propaganda des de la parada electoral del partit, la cap de llista al Congrés ha volgut aprofitar l'equador de campanya per llançar un missatge als electors perquè continuïn confiant en el PP a l'hora d'anar a les urnes.

La candidata al Congrés ha admès que l'executiu espanyol ha hagut de prendre mesures impopulars aquest mandat, però ha dit que eren "necessàries" per salvar el país de "l'abisme" a què l'havien abocat els governs Zapatero. "Sé que hi ha gent molesta i alguns que no han acabat d'entendre aquestes mesures, però calia fer-les per capgirar la situació", ha dit Veray. "Però aquests últims quatre anys amb l'esforç i el sacrifici dels ciutadans, i també amb la gestió del PP, hem encarat el camí cap a la recuperació", hi ha afegit.

Per això, la candidata popular ha volgut dirigir-se a tota aquesta massa d'electors, a qui ha demanat seguir-los fent confiança perquè Rajoy continuï a la Moncloa després del 20-D. "Entenc que hi ha gent molesta que no ens ha acabat d'entendre, però els demano que segueixin confiant en nosaltres", ha afirmat Concepció Veray. I ha subratllat: "Aquests propers quatre anys podrem fer moltes de les coses que ens hauria agradat tirar endavant aquesta legislatura, però que donada la mala situació en què ens van deixar el país no hem pogut abordar".

"Tripartit de perdedors"

Concepció Veray ha assegurat que el 20-D "hi ha en joc el futur de tots els espanyols" i, per això, ha demanat als votants que "per castigar el PP no es castiguin a ells mateixos i ens portin a un pacte de perdedors per fer fora Mariano Rajoy". I aquí, la candidata s'ha referit novament al risc que PSOE, Ciutadans i Podemos s'aliïn per fer un "tripartit de perdedors" amb l'únic objectiu de treure el PP de l'executiu estatal.

"El projecte del PP representa la recuperació, el creixement i la fermesa en la unitat d'Espanya", ha dit Veray. "Els altres tres partits no tenen programa; per exemple, el de Pedro Sánchez es basa en derogar i tirar enrere totes aquelles polítiques que ha fet el PP per sortir de l'abisme", hi ha afegit.

"Demano mantenir la confiança en nosaltres, que hem demostrat que hem capgirat la situació; i que ho fem cada cop que arribem al govern d'Espanya, com també va passar el 1996 quan Aznar va guanyar les eleccions", ha dit Concepció Veray. I ha conclòs: "Perquè nosaltres som la garantia de la recuperació".