El Partit Popular a Girona va celebrar ahir un acte amb Gent Gran on la seva cap de llista, Concepció Veray, va fer un repàs dels quatre anys de govern i es va reafirmar en la feina feta aquesta legislatura amb un tema tan important com són les pensions.

En aquest sentit, la líder popular va explicar als assistents que "el PP ha garantit per Llei les pensions i que passi el que passi pujaran" i va insistir en "el risc que suposaria per aquestes prestacions que el PSOE, juntament amb altres formacions polítiques d'esquerres, com Podemos i C's, tornessin al Govern a partir del 20D". Si això succeís, va afegir, suposaria " congelació de les pensions. No hem d'oblidar que el govern de Rodríguez Zapatero va ser el primer de la història en congelar les pensions i, per tant, va fer perdre poder adquisitiu a la tercera edat". En aquests aspecte va ser clara i va assegurar que "votar al PP és la única manera d'assegurar que les pensions no es tornaran a congelar i pujaran cada any".

Veray també va explicar que el PP es compromet a continuar la feina endegada aquesta passada legislatura en favor de la gent gran en temes "tan importants com el sistema d'atenció a la dependència, les polítiques d'envelliment actiu o les accions destinades a protegir la gent gran que es troben en situacions d'especial vulnerabilitat". Per la candidata, el 2016 serà un nou temps en l'atenció a la dependència i va dir que "7 de cada 10 euros (1.379,4 milions) del pressupost del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat van destinats a la consolidació del Sistema d'Atenció a la Dependència i el suport a les persones grans".

En relació amb aquest tema Veray va explicar que "el Govern del PP s'ha preocupat aquesta legislatura per la gent gran i ho vol continuar fent intensament i de manera efectiva els propers quatre anys". I que el pròxim objectiu és promoure un Pacte d'Estat pels Serveis Socials "que inclogui també un procés d'avaluació d'aquesta Llei i del seu sistema de finançament a Espanya i aconseguir així una gestió àgil, comuna i sostenible a totes les Comunitats Autònomes".