El número dos de Podem, Íñigo Errejón, va comparar el debat cara a cara entre els candidats del PP i PSOE, Mariano Rajoy i Pedro Sánchez, amb una reposició de la sèrie Verano Azul, i va dir que «podien haver convidat Albert Rivera perquè fa la mateixa olor a vell». A quatre dies del final de la campanya electoral, Errejón va ser el cap de cartell en l'acte central de Podem al País Basc, ja que Pablo Iglesias va anul·lar la seva participació per assistir a una entrevista a una cadena de televisió coincidint amb el debat entre Rajoy i Sánchez.

El líder de Podem, però, va gravar en vídeo unes paraules per als més de 1.000 simpatitzants que es van reunir al Bilbao Exhibition Center de Barakaldo, en què va reiterar la seva defensa d'«un país plural» davant de la «visió estreta i centralista». «Us en dec una», va dir Iglesias als simpatitzants bascos, als quals va animar a seguir endavant per omplir les urnes de somriures el dia 20.

Va ser, per tant, Errejón qui va criticar la resta dels candidats a la Presidència, amb especial esment al debat d'ahir a la nit, en el qual debatien, va dir, «dos senyors que ja no representen la majoria». «És com si reposessin Verano Azul», va assenyalar per afegir que amb Pedro Sánchez no es ficaria «perquè prou té», encara que després va afegir que si estigués en el lloc del líder socialista es preocuparia perquè el president del Govern només s'hagi atrevit a debatre amb ell.