El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va afirmar que el president de Govern, Mariano Rajoy, «no és lliure per lluitar contra la corrupció» perquè és «presoner» dels papers de l'extresorer del PP Luis Bárcenas. Sánchez va tornar a carregar contra Rajoy en la seva intervenció en el míting protagonitzat juntament amb l'excap del Govern Felipe González i el president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, a la Institució Firal de Badajoz davant unes 4.000 persones.

Després que en el cara a cara l'acusés de «no ser decent», el líder del PSOE va afirmar que a Rajoy «li costa tant debatre perquè» no té defensa possible «davant la reforma laboral, les retallades i la relació amb Bárcenas».

Sánchez, amb ràbia, va demanar el vot per al PSOE per ser «l'únic partit que pot fer dimitir Rajoy» després que no ho fes fa dos anys amb el missatge de mòbil que va enviar a l'extresorer demanant-li que fos fort. «El canvi és possible i igual que vam guanyar Rajoy en el debat, el 20 de desembre cal guanyar-lo a les urnes omplint-les de vots socialistes», va afirmar.