Vesteix Jordà un Iphone 5, que després de diverses entrevistes el cronista ja comença a pensar que la marca els el regala a tots els polítics. Bastant nou, té més o menys un any. Abans tenia un Iphone 4 que li van canviar pel nou model quan va deixar de funcionar. Això sí, en té també un de particular per utilitzar amb amics i família

Dubta en ser preguntada sobre si disposa de tablet, i aquí el que pensa el cronista és que la candidata d'ERC té molt mala memòria. Però no, el que passa és diferent, d'aquí els dubtes: «és que en tinc però no té vida, m'ha caigut a terra almenys cinquanta vegades, ha rebut molts cops i funciona mot malament». O sigui que no és que no tingui vida sinó que ha tingut mala vida. Tanta, que ha perdut facultats.

Assegura Jordà no estar enganxada a les noves tecnologies. «No miro el mòbil a tothora, ni de bon tros, el porto sempre a sobre i procuro contestar sempre, això sí». Considera el Whatssap «un gran invent», però com tanta gent, pensa que «els grups de whatssap són un gran maldecap» Un invent del diable, seria més apropiat.

Té comptes a Twitter i Facebook i hi és present «però d'una manera normal». És clar que això de la normalitat depèn de cadascú, ella supera els 4.000 «amics» a Facebook i està una mica per sota d'aquesta mateixa xifra a Twitter.

No ha tingut grans enganxades en cap de les dues xarxes, cosa que avui en dia és tot un triomf, i no ha bloquejat cap seguidor ni amistat virtual. Admet, però, que «alguna vegada m'he trobat amb comentaris... diguem-ne poc afortunats»

Sol aprofitar les xarxes, assenyala, per «discutir educadament, amb gent, lògicament contrària» i no ho esmenta però és de suposar que es refereix a discussions polítiques, que és el que es porta, desplaçant inclús les tradicionals discussions futboleres.

«Però en aquests discussions no hi ha hagut mai manca de respecte». No és estrany. Teresa Jordà porta tota una legislatura al Congrés espanyol defensant postures independentistes i afirma que mai ha tingut cap problema amb cap altre diputat. No només això, sinó que gràcies a la seva estada a Madrid ha nascut una gran amistat entre la republicana i Concepció Veray, diputada també per Girona, però del PP. Una amistat des de les antípodes ideològiques, per això Jordà explica que «mirem de no parlar gaire de política, però sé perfectament que si la necessito la tindré al meu costat, i si ella em necessita m'hi tindrà a mi».

A banda d'aquesta amistat nascuda «en la vida real», la candidata republicana explica que les xarxes serveixen per crear coneixences i, per què no, a la llarga amistats. Ella mateixa no només ha conegut gent gràcies a Facebook sinó que ha fet d'intermediària posant en contacte terceres persones entre elles per solucionar problemes determinats. «Em sembla una eina fantàstica», recalca.