El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va assegurar que només votar als socialistes garantirà un govern d'esquerres perquè, tant si suma el PP i Ciutadans com si resta Podem a l'esquerra, «hi haurà més dreta».

Sánchez, des de Granada i davant d'unes 1.700 persones, segons l'organització, es va referir a la «nova política» per criticar al candidat de Podem, Pablo Iglesias, per dir que «estaria encantat de rebre els suports del PSOE per ser investit president del Govern» i advertir també que si el PSOE necessita els vots d'aquesta formació, que no comptin amb ells.

«Planteja una relació político-afectiva interessant, que si alguna cosa estima per sobre de si mateix és el seu ego, perquè m'està dient: Pedro, estima'm tu a mi, que jo també m'estimo a mi mateix», va dir.

Sobre Iglesias, a qui va recriminar també que, com a dirigent d'esquerres, «aplaudís a Ada Colau quan va dir que els socialistes érem uns criminals», va opinar que estaria disposat al fet que governés el PP amb tal que no governi el PSOE. I el candidat a la presidència del Govern per Ciutadans, Albert Rivera, va qüestionar la seva suposada indefinició ideològica quan assegura que no és «ni d'esquerres ni de dretes».